Reactie Hoefkens dankbaar: "Respect van de supporters is fantastisch"

Robby Morren
Robby Morren
| 0 reacties
Hoefkens dankbaar: "Respect van de supporters is fantastisch"
Foto: © SC

Carl Hoefkens kwam zaterdagavond niet van de bank maar hij was daarom niet minder tevreden met de eerste overwinning van Lierse. Bovendien geniet de verdediger van het respect dat hij van de supporters krijgt. "Dat is fantastisch", klinkt het.

Robby Morren in Lier

"Ik ben heel tevreden als ik al die tevreden gezichten hier zie", glimlachte Hoefkens na de overwinning tegen Waasland-Beveren. "Deze overwinning is belangrijk voor Lierse."

"Het is belangrijk dat iedereen zich volledig geeft op training en er ook 100% in gelooft." Dat doet ook Hoefkens zelf. "Ik hoop dat ik mijn steentje kan bijdragen en plezier te hebben in het voetbal."

Ondertussen wordt de verdediger door de supporters op handen gedragen terwijl hij nog niet op het veld stond. "Het doet heel veel plezier dat de supporters je zoveel respect geven. Dat is fantastisch."

KV Mechelen

Zaterdag hield Stanley Menzo Hoefkens op de bank maar volgende week tegen KV Mechelen kan hij mogelijk zijn eerste speelminuten pakken. "Het wordt een mooie match tegen KV Mechelen, het is sowieso heel leuk om een derby te spelen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties