Reactie Kaya: "Dit mag niet blijven duren of we komen in de problemen"

Kaya: "Dit mag niet blijven duren of we komen in de problemen"
Foto: © SC

Vijf goals slikken, zelfs al is het op Anderlecht, is altijd veel. Onur Kaya was achteraf dan ook streng voor zijn ploeg. "Achterin moeten we sterker worden", aldus de middenvelder.

Kaya zag ook dat Anderlecht er soms te makkelijk doorliep. "We hebben geen slechte wedstrijd gespeeld, maar vijf doelpunten incassereen is gewoon veel te veel. Wij geven er minstens twee weg. Als we achteraan niet wat sterker worden, gaan we nog veel problemen hebben", aldus Kaya. "We doen ook een heel slechte zaak in het klassement, want zowel Lierse als Mechelen hebben gewonnen."

Toch waren er ook lichtpunten voor de Carolo-draaischijf. "Wij hebben hier minstens vijftien doelpogingen ondernomen en twee keer gescoord. Ik denk niet dat er veel ploegen dat op Anderlecht gaan afdwingen. Maar het probleem is dat wij weeral een goal incasseren direct nadat we zelf scoorden."

En Kaya zag zich in de slotfase zelfs nog een doelpunt ontnomen door Thiaré, die knullig de bal nog in doel trapte terwijl de bal er sowieso zou ingaan. "Voor de statistieken zou dat mooi geweest zijn, maar de match was toch al gespeeld: 5-2 of 5-3, dat blijft allemaal hetzelfde", besloot hij.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties