Reactie Ngolok: "Geen paniek na Lokers doelpunt"

Marc Van Den Noordgaete
| 0 reacties
Ngolok: "Geen paniek na Lokers doelpunt"
Foto: © SC

Evariste Ngolok buffelde voor OHL op het uur de 1-1 gelijkmaker binnen tegen Lokeren, en zorgde daarmee voor het begin van het einde voor de Waaslanders. Een kopie van zijn eerste competitietreffer tegen KRC Genk, maar uiteraard is hij veel blijer dan drie weken geleden.

Marc Van Den Noordgaete in Leuven

Het doelpunt kwam ook op dezelfde wijze tot stand: een gemeten voorzet van Mohamed Messoudi, Ngolok dook aan de tweede paal op om de bal binnen te koppen. "De trainer hamert ook op dergelijke spelfases", legt de Kameroense Belg uit. "Ondanks mijn 1m74 heb ik ook een enorme sprongkracht, dat is één van mijn kwaliteiten."

Groepsgeest

"Deze treffer is echter veel belangrijker dan tegen Genk, want ze heeft OHL meteen terug in de wedstrijd gebracht na de 0-1 van Lokeren. Wij bleven kalm, er was geen paniek en we waren niet gefrustreerd", legt de middenvelder de ommekeer uit. "Ondanks de mindere uitslagen bleven we er ook op training in geloven en verder werken, wat onze sterke groepsgeest aantoont."

Booster

"We zijn steeds professioneel blijven verder werken, zeker ook omdat het publiek achter ons blijft staan", betrekt Ngolok de supporters in de zege. "Een gekke aanhang, maar in de goede zin. Hun aanmoedigingen werken immers als een booster. Die grote verbondenheid is één van de kenmerken van OHL."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties