Reactie "Onze coach was heel kwaad"

Robby Morren
Robby Morren
| 3 reacties
"Onze coach was heel kwaad"
Foto: © SC

Waasland-Beveren ging na een ondermaatse prestatie de boot in tegen Lierse. Coach Glen De Boeck maakte zich bijzonder boos in de kleedkamer. Terecht, zo vindt Robin Henkens die na de 3 op 12 rust predikt. "We moeten niet panikeren."

Robby Morren in Lier

Wat is jouw kijk op de wedstrijd?

"We hebben een complete offday gehad. De coach had ons gewaarschuwd dat we, na vier goede matchen, Lierse niet mochten onderschatten. Als je dan zo'n zwakke prestatie op de mat hebt gelegd, moeten wij als spelers de schuld bij onszelf zoeken. Het was heel slecht maar het kan misschien ook een leermoment zijn voor ons."

Je bent wel heel erg ontgoocheld.

"De ontgoocheling is heel groot omdat we verloren hebben maar ook omwille van de manier waarop we verloren. We kunnen veel beter en dat hebben we ook al laten zien. Ik denk dat we geen vijf passen na elkaar hebben gegeven en dat is pijnlijk."

Wat zei de coach na de wedstrijd?

"Die was kwaad. Normaal probeert hij uit alles het positieve te halen maar nu was hij heel kwaad. Hij vroeg zich af hoe dit kon gebeuren en hij vroeg ons om uitleg maar niemand kon die geven."

Wat je uit deze match leert, moet je meenemen naar de volgende wedstrijd. Tegen Club Brugge wordt dat niet makkelijk.

"Nee, dat is zo. Misschien ligt ons dat wel iets beter. Club Brugge moet dan het spel maken en dan kunnen wij vanuit de omschakeling spelen. We hebben al bewezen dat we sterke ploegen aankunnen. We moeten nu zeker niet gaan panikeren maar we mogen ook niet blind zijn voor wat we vandaag getoond hebben. Niemand kan tevreden zijn over zijn eigen wedstrijd."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties