Reactie Rits: "Als je scoort is het altijd plezant"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 3 reacties
Rits: "Als je scoort is het altijd plezant"
Foto: © SC

Mats Rist scoorde gisteravond de tweede, en uiteindelijk ook beslissende, treffer voor KV Mechelen op bezoek bij KV Kortrijk. De middenvelder speelde net als vorige week tegen Club Brugge erg sterk.

Sander De Graeve in Kortrijk

Bijna liep het nog fout voor KV Mechelen na die aansluitingstreffer van Santini. "Dat is ook zo'n ambetante spits, die Santini. Bij elke actie maakt die een fout en de scheidsrechters fluiten die haast nooit. Na die goal hebben we het niet makkelijk, maar we hebben ervoor gevochten en verdienen deze overwinning", aldus Mats Rits.

Rits trok alvast zijn goede prestatie van tegen Club Brugge door. "Ik probeer elke week iets bij te brengen aan het team. Ik sta nu ook centraal op het middenveld, dat is echt mijn positie. Hoe meer wedstrijden ik speel, hoe meer vertrouwen ik krijg."

De middenvelder maakte een knap doelpunt. "Het was al enkele jaren geleden dat ik hier in België nog scoorde. Als je een doelpunt kan maken is het altijd plezant. Het belangrijkste blijft de drie punten." Vorig jaar kwam Rits ook enkele keren dicht bij een doelpunt. "Over vorig jaar ga ik niet meer spreken, misschien ben ik nu vertrokken en scoor ik volgende week opnieuw." 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties