Süper Lig: Sivasspor pakt volle buit, Elazigspor en Karabükspor gelijk

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Süper Lig: Sivasspor pakt volle buit, Elazigspor en Karabükspor gelijk
Foto: © SC

Ook in de Turkse Süper Lig wordt er vandaag gevoetbald. Sivasspor pakte de volle buit, terwijl Elazigspor en Karabükspor de punten deelden.

De Turkse Süper Lig zorgde op de openingsspeeldag van vorig weekend voor enkele verrassingen. Onder meer Fenerbahçe, Gençlerbirligi en Besiktas gingen meteen onderuit. Fener maakte die misstap gisterenavond al goed tegen Eskisehirspor. Ook Gençlerbirligi won haar tweede partij, terwijl Besiktas morgenavond nog aan de bak moet.

Vanavond won Sivasspor dan weer met 2-0 van Konyaspor. Bij de thuisploeg stond aanvoerder Kadir Bekmezci de volledige wedstrijd tussen de lijnen. De middenvelder is geboren in Seraing, maar groeide op in Genk.

Elazigspor en Karabükspor hielden het dan weer op een 2-2-gelijkspel. De bezoekers waren lange tijd op weg naar de overwinning, maar in de slotfase lukte Tidiane Sane de gelijkmaker vanop het penaltypunt.

Vanavond speelt Galatasaray nog haar partij op het veld van Bursaspor. Voetbalkrant.com brengt later alvast een kort wedstrijdverslag.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Süper Lig

Nieuwste reacties