Transfergeruchten van de dag: Tottenham gooit miljoenen over de balk

Transfergeruchten van de dag: Tottenham gooit miljoenen over de balk
Foto: © SC

Tijdens deze tijd van het jaar zijn transfergeruchten schering en inslag. Daarom zetten wij dagelijks alle geruchten op een rijtje. Ook vandaag worden weer grote namen gelinkt aan andere teams.

Romelu Lukaku blijft bij Chelsea en zal dus niet worden uitgeleend. Dat heeft de entourage rond José Mourinho bevestigd. Daarmee zijn alle eerdere geruchten van een mogelijke uitleenbeurt van Romelu Lukaku meteen van de baan. 

Arsenal heeft een nieuwe speler op het oog, maar opnieuw lijkt het niets te gaan worden. Mata wil niet vertrekken bij Chelsea om richting Gunners te trekken, dus wordt ook dit vermoedelijk weer een storm in een glas water.

En ook Yohan Cabaye lijkt stilaan weg voor Wenger en co. De speler van Newcastle staat nu ook in de belangstelling van PSG en de Parijzenaars willen 20 miljoen euro bieden.

Ondertussen zijn ze bij Arsenal naar verluidt wel aan het spreken met Erik Lamela. De speler van AS Roma staat ook in de belangstelling van onder andere Tottenham. Andere bronnen zeggen dan weer dat Lamela al rond is met The Spurs.

Cristiano Ronaldo keert terug naar Manchester United. Althans, ooit eens. De Portugees tekende onlangs een contractverlenging bij Real Madrid, maar zou op het einde van zijn carrière nog eens terugkeren naar United. HIER kom je meer te weten.

Tottenham is deze dagen enorm actief op de transfermarkt. The Spurs haalden met Vlad Chiriches concurrentie voor Jan Vertonghen (Lees via DEZE LINK het artikel), maar azen nog steeds op Erik Lamela. Op DIT ADRES kom je te weten of de Argentijnse international geneigd is om AS Roma te laten.

Manchester United zou dan weer op Mesut Özil azen. Real Madrid ontkent echter dat er een akkoord in de maak is. Ook Angel Di Maria, die in de belanstelling staat van Arsenal, blijft gewoon in de Spaanse hoofdstad.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties