Reactie Van Geneugden: "Ploeg reageerde heel goed"

Marc Van Den Noordgaete
| 0 reacties
Van Geneugden: "Ploeg reageerde heel goed"
Foto: © SC

OHL-coach Ronny Van Geneugden reageerde opgelucht op de eerste driepunter van zijn ploeg. De Limburger stelde vast dat de Leuvenaars veerkracht toonden om de 0-1 achterstand tegen Lokeren om te bouwen in een 2-1 overwinning.

Marc Van Den Noordgaete in Leuven

"OHL hiel de eerste helft alles goed onder controle en zorgde goed voor de omschakeling. Er waren wel enkele betwistbare buitenspelfases en eveneens een mooie kans voor Ludovic Buysens", vatte Van Geneugden de eerste helft samen. "Na de pauze bleven we goed in de organisatie, al viel de 0-1 te snel door balverlies in ons middenveld. De speler die in de fout ging reageerde echter heel alert", verwees de Limburger naar Kenneth Van Goethem.

Enthousiast publiek

De Diestenaar raapte meteen zijn steekje op en bediende Mohamed Messoudi, die Ngolok de gelijkmaker op het hoofd schilderde. "De speler en de ploeg hebben heel goed gereageerd, fantastisch gewoon. Met het heel enthousiast publiek achter ons bleven we ervoor gaan, met onze eerste zege als gevolg", aldus Van Geneugden, die met zijn team 4 op 15 haalt.

Ingeslagen weg

"Met Kortrijk, Genk, Standard, Oostende en Lokeren als beginprogramma tekenden we voor zo'n puntenaantal. We hebben dat ook behaald, ons vaak goede spel heeft vandaag eindelijk resultaat opgeleverd. Nu komt het erop aan op de ingeslagen weg verder te gaan, te beginnen met volgende week op Cercle Brugge", blikt Van Geneugden zowel achteruit als vooruit.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties