Van Lille tot Barcelona

Redactie
| 0 reacties
Van Lille tot Barcelona
Foto: © SC

In heel Europa staan er vandaag leuke wedstrijden op het appel. En u kan veel wedstrijden live meepikken. Hoe? Lees het hier:

Om 14.30 uur staat er een levensbelangrijk duel op het programma voor Ronald Koeman. Hij krijgt met Feyenoord NAC Breda over de vloer en weet dat hij maar best punten pakt. Deze strijd op het scherpste van de snee is te zien vanaf 14.30 uur.

De voetbaldag begint echter al om 14 uur met belangrijke matchen: zo kan je Lille aan het werk zien. Kunnen zij terug aanknopen met de top? Winst tegen Saint-Étienne is dan een must.

Later op de namiddag en avond kan je ook nog genieten van Barcelona, dat er om 21 uur op het veld van Malaga weer een heleboel in het mandje wil krijgen - het is nog maar de vraag of dat kan lukken. Inter speelt dan weer om 18 uur tegen Genoa een belangrijk eerste duel in de competitie. 

Maar er is meer: Dankzij Unibet TV kan je helemaal gratis en live meekijken naar heel veel prachtige wedstrijden in de Europese topcompetities. Vanavond kan je dus genieten van Lille, Vitesse, Barcelona, Twente, ... en heel veel meer, en dat helemaal LIVE en GRATIS via Unibet. Schrijf dus zeker in via www.unibet.be/voetbalkrant!

Hoeveel maakt Barcelona er?

Als Barcelona er vier maakt, wat op zich geen onmogelijke zaak is gezien de zeven van vorige week, kan je van je gratis bonus van 60 euro al snel 224 euro maken. Een aanrader dus! 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties