Evenementen door heel het land: Waar supportert u voor de Rode Duivels?

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 2 reacties
Evenementen door heel het land: Waar supportert u voor de Rode Duivels?
Foto: © SC

Vrijdag is het zover, de belangrijke interland van de Rode Duivels in en tegen Schotland. Omdat niet iedereen kaartjes kon krijgen worden er in heel het land acties op poten gezet. Zo kan u in Lier en Wetteren terecht voor meer dan de match alleen.

In Lier wordt voor het eerst een straat omgetoverd tot een echte Rode Duivelsstraat. Er zullen die vrijdagavond meerdere drank-en eetstandjes staan van de lokale middenstand te vinden zijn in de Eikelstraat. De match zelf is te bekijken op een erg groot scherm aangevuld met enkele kleinere doorheen de hele straat.

De sfeer zal verzorgd worden door een dj die al om 18u een pre-party op gang zal trappen. Na de wedstrijd gaat het feest in de café's door tot in de late uurtjes. Er wordt opgeroepen om massaal attributen mee te nemen. De straat moet zwart-geel-rood kleuren.

In Wetteren touwtrekken en Günther Schepens

Ook in Wetteren worden acties op poten gezet. Zo zal je op het Felix Beernaertsplein op twee grote schermen naar de partij kunnen kijken. Rond de match wordt tal van animatie voorzien. Zo zal er een Schotland-België in het touwtrekken plaatsvinden.

Ook werden enkele special guests voorzien. Günther Schepens, Maurice De Schrijver en Wim De Corte zullen er hun analyse van de partij geven. Een dj zorgt doorlopend voor ambiance.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties