Fernandez: "El Ghanassy moet anders gaan spelen"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 8 reacties
Fernandez: "El Ghanassy moet anders gaan spelen"
Foto: © SC

Yassine El Ghanassy, het blijft een opmerkelijk figuur. Het ene moment fantastisch, het andere moment zo zelfzuchtig dat je er als coach de haren van uit het hoofd trekt. Fernandez lijkt echter te weten hoe hij het woelwater moet aanpakken.

Sander De Graeve in Gent

El Ghanassy speelde een knappe tweede helft op Brugge, maar voor de koffie was zijn spel het bekijken niet waard. "Ik ga hem alleszins niet met rust laten en geen tijd geven om te verslappen. Hij staat op een beslissend moment in zijn carrière, hij is al 23 hé", aldus Fernandez.

"Hij moet begrijpen dat hij anders moet gaan spelen. Hij moet de dingen oppikken. Als hij dat niet doet, zal hij geen hoger niveau halen. Ik probeer hem te helpen, hij moet dat begrijpen. Een groot deel hangt van hem af. De ploeg is het belangrijkste, niet El Ghanassy."

"Had die slechte start van Bergen niet verwacht"

El Ghanassy wordt alleszins opnieuw in de basis verwacht tegen Bergen, een ploeg die dramatisch startte aan het seizoen. "Dat had ik niet verwacht. Vorig jaar stonden ze ver voor ons in de competitie en ze konden hun ploeg samenhouden. Het is een team zonder vertrouwen."

Met een snelle goal kan een team zonder vertrouwen een déclic maken. Daar wringt het schoentje bij Gent, het slikt steeds de eerste goal. "We moeten eens op voorsprong komen", aldus Fernandez.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties