Naessens: "Dan maar naar Rusland"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 5 reacties
Naessens: "Dan maar naar Rusland"
Foto: © SC

Zulte Waregem leeft momenteel op een wolk na de kwalificatie voor de Europa League. Nochtans wacht zondag al RSC Anderlecht. "Er volgde geen wild feestje na de wedstrijd in Cyprus", aldus Jens Naessens.

Door Cédric De Volder

Jens Naessens krijgt net geen standbeeld aan de Gaverbeek. De flankaanvaller trapte Zulte Waregem afgelopen donderdag naar de poules van de Europa League. Hoe beleefde de 22-jarige Deinzenaar de afgelopen 24 uur? En vooral: kan hij zijn kunstje nog eens herhalen tegen RSC Anderlecht?

Zulte Waregem zette gisterenavond na een ‘helse’ trip voet op Belgische bodem. Het vliegtuig dat de vice-kampioen naar Oostende moest brengen, had immers een vertraging van zo’n zes uur. Tussendoor hield Voetbalkrant.com alvast contact met Jens Naessens.

"Ik had gehoopt om tegen Tottenham te spelen"

“Na de wedstrijd puilde mijn gsm uit van de felicitaties”, vertelt de flankaanvaller. “Of er een wild feestje volgde op de kwalificatie? Nee, zondag volgt er alweer een topper tegen RSC Anderlecht. Al moet ik toegeven dat we in het hotel nog een glas hebben gedronken met de meegereisde supporters.”

Ondertussen werd Essevee ingedeeld in een poule met Wigan Athletic, Rubin Kazan en Maribor. “Iedereen is positief over de loting”, besluit Naessens. “Het kon natuurlijk beter, maar ik denk dat er zeker kansen zijn om te overwinteren. Ik moet toegeven dat ik gehoopt had om tegen Tottenham te spelen, maar het mocht niet zijn. We trekken dan maar naar Rusland.” (lacht)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties