Reactie Bailly: "Die 'maar' dringend wegvegen"

Marc Van Den Noordgaete
| 4 reacties
Bailly: "Die 'maar' dringend wegvegen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

OHL-doelman Logan Bailly hield aan het einde van de eerste helft zijn team recht op een pegel van D'Haene en deed dat na de pauze nog eens over door de penalty van Mertens te stoppen. Toch moest zijn ploeg nog een gelijkspel toestaan op Cercle Brugge, dat zinde de Luikenaar helemaal niet.

Marc Van Den Noordgaete in Brugge

"Ik ken Gregory Mertens niet, dus wist niet hoe hij die strafschop zou nemen. Ik koos dus een hoek, het bleek de juiste te zijn. Maar toch gaven we daarna de zege uit handen door een individuele fout, niet de eerste keer dit seizoen", baalde Bailly na het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Jérome Efong Nzolo. "Als we immers hier de drie punten pakten, ware dat prachtig geweest. Maar alweer mocht dat niet zijn."

Ontgoocheld

"Vaak brengen we goed voetbal, zetten we een puike organisatie neer, maar even vaak loopt het mis", vervolgde de Luikenaar, die daarbij verwees naar de verloren uitwedstrijden bij Kortrijk en Standard. "Bijna elke keer is er dus een 'maar', dat komt omdat niet wordt gedaan wat de coach vraagt. Ik ben dus zeer ontgoocheld, we moeten immers die 'maar' dringend wegvegen", aldus Bailly.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties