Reactie Keet baalt: "Niet de start waar we op gehoopt hadden"

Robby Morren
Robby Morren
| 0 reacties
Keet baalt: "Niet de start waar we op gehoopt hadden"
Foto: © SC

Darren Keet baalde na de 2-0 nederlaag tegen Standard. De penalty was een cruciale fase in de wedstrijd volgens de doelman. Keet hoopt dat Kortrijk over twee weken opstaat en de drie punten pakt tegen AA Gent.

Door Robby Morren

"We speelden een goede eerste helft en Standard had moeite om te scoren. Die strafschop heeft de wedstrijd veranderd want na die goal kreeg Standard een boost en hadden zij het mentale voordeel. Ze wisten dan ook nog heel snel de 2-0 te scoren."

Of Kortrijk meer verdiende? "Zonder die strafschop had er voor ons misschien wel een puntje in gezeten." Keet kon zelf geen uitsluitsel geven over die penaltyfase. "Ik weet niet zeker of het strafschop was. Ik zag dat Martin de bal eerst in de maag kreeg en dan is die wellicht ook tegen zijn hand gegaan. Dat heb ik niet gezien."

Winnen tegen Gent

"Ik wilde heel graag de nul houden tegen Standard maar het is niet gelukt. Ik heb nu al negen goals tegen en dat is veel. We hebben nu niet de start gemaakt waar we op hadden gehoopt", geeft Keet toe in een gesprek met Voetbalkrant.com.

"We hebben nu twee weken de tijd om bepaalde zaken bij te sturen. We kunnen de wedstrijd tegen Gent dus lang voorbereiden en hopelijk winnen we dan opnieuw."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties