Khedira hoger op verlanglijst dan Fellaini?

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 8 reacties
Khedira hoger op verlanglijst dan Fellaini?
Foto: © SC

Marouane Fellaini maakte gisteren op de valreep de overstap van Everton naar Manchester United. Vandaag onthulde Sami Khedira echter dat United ook op hem een bod uitbracht. Stond hij hoger op het lijstje dan Fellaini?

Real Madrid zorgde er uiteindelijk voor dat de transfer geen doorgang vond. "Real Madrid sloeg het bod af, dus was het voorbij. Dan is er ook geen reden om te gaan praten. Ik had een goed gesprek met Ancelotti, daardoor weet ik dat ik wel degelijk aan spelen zal toekomen bij Real dit seizoen", aldus Khedira.

Het ziet er dus naar uit dat United eerst Khedira wou overnemen alvorens met grof geld te gooien voor Marouane Fellaini. Ook de transfer van Herrera viel erdoor, waardoor David Moyes dreigde zonder de volgens hem broodnodige nieuwe middenvelder de dag af te sluiten.

De Duitser zag overigens met spijt in het hart landgenoot Özil vertrekken. "Ik vind het jammer dat hij vertrekt, het is een verlies voor ons. Özil kan echt het verschil maken. Verrast was ik niet, ik hoorde al twee of drie dagen terug van de interesse."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties