Kompany waarschuwt Fellaini: "Pas op, ik kan luidruchtig zijn"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 3 reacties
Kompany waarschuwt Fellaini: "Pas op, ik kan luidruchtig zijn"
Foto: © SC

Marouane Fellaini kon gisteren zijn droomtransfer naar Manchester United vieren. Door de transfer krijgt 'The Manchester Derby' meteen een Belgisch tintje. En daar speelde Vincent Kompany dan ook gretig op in.

Manchester United stelde gisteren Marouane Fellaini voor als nieuwste aanwinst. De transfer was het resultaat van wekenlange onderhandelingen tussen The Red Devils en Everton. Uiteindelijk plooide laatstgenoemde voor een slordige 32,5 miljoen euro.

Ook Vincent Kompany zag het allemaal graag gebeuren. De aanvoerder van de Rode Duivels speelt immers voor rivaal – en stadsgenoot – Manchester City. Het jeugdproduct van RSC Anderlecht kon het dan ook niet laten om op Twitter eventjes te dollen met Big Fella. “Veel geluk bij je nieuwe club”, aldus de aanvoerder richting Fellaini. “Ik ben blij voor elke landgenoot die het goed doet. Bovendien worden we nu buren. Pas maar op, ik kan vrij luidruchtig zijn.”

De tweet van Kompany duidt natuurlijk op de bijnaam van de blauwhemden. De United-fans noemen hen immers graag 'The Noisy Neighbours’. Die bijnaam stamt nog uit de tijd dat City geen prijzen pakte. De club maakte destijds enkel (te veel) lawaai. Dat was althans de mening aan de rode zijde van Manchester.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties