Kopzorgen rond Eden Hazard?

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 32 reacties
Kopzorgen rond Eden Hazard?
Foto: © SC

Marc Wilmots heeft kopzorgen. De selectieheer zag eerder Vincent Kompany afhaken voor de partij in Schotland en dreigt nu ook Eden Hazard te verliezen. De flankaanvaller kampt met een oude blessure.

Vrijdag moeten de Rode Duivels in Schotland een nieuwe stap zetten richting het wereldkampioenschap van volgend jaar in Brazilië. Het afhaken van Vincent Kompany is al enkele weken bekend, maar nu zou ook Eden Hazard twijfelachtig zijn voor de interland.

Blijkbaar zou een oude blessure aan de basis liggen van het kwaaltje van de flankaanvaller van Chelsea. “Hazard was topfit, maar kreeg aan het eind van de training plots opnieuw last van een oude blessure aan de achillespees", aldus de selectieheer in Het Laatste Nieuws. "Blijkbaar kreeg hij enkele weken geleden nog inspuitingen. Maar ik verwacht dat Eden gewoon fit geraakt tegen vrijdag.”

Ondertussen meldt onze reporter ter plaatse dat Hazard ook vandaag niet meetraint met de Rode Duivels. Marouane Fellaini sluit later aan. De middenvelder moet de details rond zijn transfer naar Manchester United nog regelen. Verder ontbreken ook Nacer Chadli, Axel Witsel, Jan Vertonghen en Zakaria Bakkali.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties