Wilmots: "Misser Lukaku geen catastrofe"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 1 reacties
Wilmots: "Misser Lukaku geen catastrofe"
Foto: © SC

Marc Wilmots heeft er de eerste trainingsdag met de Rode Duivels voor de confrontatie met Schotland op zitten. De bondscoach wou niet onthullen wie Kompany zal vervangen en had troostende woorden voor Lukaku.

De spits, intussen bij Everton, miste de beslissende strafschop in de Europese Super Cup tegen Bayern. Zo gingen de Duitsers met de trofee aan de haal. "We hebben er een beetje over gepraat", aldus Wilmots aan SudInfo. "Hij moet begrijpen dat het jammer is, maar geen catastrofe. Het leven gaat door en hij moet blijven trainen om beter te worden."

De bondscoach kreeg verder ook vragen over de vervanger van de geblesseerde Kompany. Waarschijnlijk wordt dat Nicolas Lombaerts. "Ik ga hier mijn ploeg niet verklappen. De spelers weten wie zal spelen, zo kunnen ze zich het best voorbereiden op de partij."

Op de nog steeds twijfelende Zakaria Bakkali wil Wilmots geen druk zetten. "Hij heeft zijn keuze nog niet gemaakt. Zo lang hij niet voor ons speelt, is er niets beslist. We moeten geen druk zetten, hij moet kiezen met zijn hart."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties