"Wil niet in voetsporen Mbokani en Jovanovic treden"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 86 reacties
"Wil niet in voetsporen Mbokani en Jovanovic treden"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

John van den Brom wilde Michy Batshuayi tijdens het tussenseizoen naar het Astridpark halen. De aanvaller zelf had echter geen oren naar het paars-witte voorstel, maar wil in Luik hoge ogen gooien. "Ik wil dat de fans me na mijn carrière niet vergeten."

John van den Brom hoopte enkele maanden geleden nog dat Michy Batshuayi Dieumerci Mbokani zou komen vervangen bij RSC Anderlecht. De 19-jarige aanvaller verkoos echter een verlengd verblijf in de Vurige Stede, maar komt in Sport/Voetbalmagazine nog eens terug op de interesse.

“Anderlecht is een club die me zeker aanspreekt”, aldus Batshuayi. “Ik woon in Brussel en dan is dat natuurlijk normaal. Maar ik zit goed in Standard en mis Neerpede niet (de aanvaller speelde in de jeugdreeksen nog voor RSCA, nvdr.). Ze hebben een fout gemaakt toen ze me doorstuurden.”

Bovendien is Batshuayi ervan overtuigd dat hij naam kan maken op Sclessin. “Ik ken de rivaliteit tussen Standard en Anderlecht maar al te goed”, besluit de spits. “Ik voel er dan ook weinig voor om in de voetsporen van Mbokani en Milan Jovanovic te treden. Ik wil dat de fans van Standard me na mijn carrière niet vergeten.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties