Hasselbaink tevreden over nieuwe aanwinst

Leander Mespreuve
| 3 reacties
Hasselbaink tevreden over nieuwe aanwinst
Foto: © SC

Davide Petrucci is de meest recente aanwinst van Antwerp FC. Coach Hasselbaink kon de youngster overtuigen voor dit Belgisch avontuur."Ik wil deze uitzonderlijke samenwerking voortzetten", aldus de keuzeheer in een interview met MUTV's Thursday Focus show.

Hasselbaink is ervan overtuigd dat het zowel voor de speler als voor de ploeg beter is dat er regelmatig spelers van over het kanaal de Antwerpse rangen komen versterken. Het geeft de spelers de mogelijkheid om wat meer speelgelegenheid te krijgen, iets wat bij United enkel een utopie is.

Ook de spelers zelf staan niet weigerachtig tegenover de overgang. Ze beseffen dat het niet evident is om zonder ervaring door te breken bij de troepen van David Moyes. Zo overkwam het ook Danny Higginbotham: “Wanneer je de speler hierover aanspreekt, zal hij bevestigen dat het beter is om op eigen benen te staan en veel wedstrijden te spelen” aldus de gewezen speler van Leeds, Chelsea en Middlesbrough.

Petrucci maakte zijn debuut tijdens de midweek wedstrijd tegen AS Eupen (0-0). De middenvelder is vastberaden te slagen bij Antwerp, na een moeilijk jaar bij Peterborough United, een ploeg uit de Engelse Chamionship. “Hij heeft een verfijnde techniek en speelde 70 uitstekende minuten tijdens zijn debuut”, aldus een tevreden coach over zijn kersverse aanwinst.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 12/05 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties