Sensatie in tweede afdeling vanavond?

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 1 reacties
Sensatie in tweede afdeling vanavond?
Foto: © SC

In tweede nationale staan vanavond vier wedstrijden op het programma. Geel lijkt de zwaarste opdracht te hebben met het bezoek van Moeskroen- Peruwelz. Verder vechten ook Boussu Dour en RWDM een interessante clash uit.

De favorieten uit tweede klasse lieten tot nu toe zeer weinig steken vallen. Kunnen ze ook dit weekend hun favorietenrol waarmaken?

Kan Geel stunten tegen Moeskroen? De leider in de Belgacom League raast momenteel door de competitie en de vraag is of de thuisploeg Moeskroen een hak kan zetten. De midweekwedstrijd tegen Hoogstraten zal Geel alvast veel vertrouwen hebben gegeven.

Eupen, dat deze week niet aan de slag kon door hevig onweer, neemt het dit weekend op tegen Heist. Op papier lijkt Heist kansloos te zijn. De thuisclub slikte na zes speeldagen al 17 treffers en laat Eupen nu net één van de meeste scorende clubs uit tweede klasse zijn. Een hapje voor de bezoekers?

Kent Westerlo veel problemen met nieuwkomer Hoogstraten? Het zou op papier niet mogen, maar dat maakt voetbal net zo interessant. Westerlo staat op een knappe tweede plaats met 14 punten, terwijl Hoogstraten op de sukkel blijft met twee op achttien.

Wedstrijden

Boussu Dour – RWDM Brussels
Dessel – Wezet
Hoogstraten – Westerlo
Geel – Moeskroen-Peruwelz

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties