Reactie Van Geneugden: "Voorzetten kwamen niet goed aan"

Marc Van Den Noordgaete
| 0 reacties
Van Geneugden: "Voorzetten kwamen niet goed aan"
Foto: © SC

OHL-coach Ronny Van Geneugden was ontgoocheld na het 0-0 gelijkspel van zijn ploeg tegen Charleroi. De Limburger vond dat zijn ploeg de overwinning verdiende, maar dat het in de laatste fase vaak misliep.

Marc Van Den Noordgaete in Leuven

"Ik ben inderdaag ontgoocheld, zeker omdat we uitgingen van de drie punten", aldus Van Geneugden tijdens de persconferentie na de wedstrijd. "We kwamen ook goed uit de kleedkamer en dreigden meteen met een kopbal van Jovan Kostovski. We bleven ook goed combineren, al waren er wel tal van voorzetten die niet goed aankwamen."

Twee centimeter

"In de tweede helft vond ik wel dat OHL te slap begon, want we lieten te vaak het initiatief aan de tegenstander over", stelde de Genkenaar vast. "De inbreng van Bjorn Ruytinx zorgde dan weer voor het nodige animo, en als zijn knal twee centimeter minder ver van de binnenkant van de paal belandde was het wel prijs voor ons."

Reeksje

Ondanks deze ontgoocheling blikte Van Geneugden hoopvol vooruit naar de komende opdrachten. "We hebben nu toch een reeksje neergezet, en hopen tegen Zulte Waregem, Visé voor de beker en AA Gent deze lijn door te trekken", klonk het.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties