Kaminski: "Ik ben niet tevreden met een bekerduel tegen Eupen"

Kaminski: "Ik ben niet tevreden met een bekerduel tegen Eupen"
Foto: © SC

Thomas Kaminski mocht door de blessure van Silvio Proto nog eens het doel van Anderlecht verdedigen. En de 20-jarige goalie hield meteen zijn doel schoon en had ook nog een paar heel mooie reddingen in huis.

Maar daarmee is Kaminski duidelijk niet tevreden. "Ik voel veel vertrouwen van de trainer en ik ben dankbaar dat ik mocht spelen, maar ik wil er gewoon altijd in staan", liet hij zich weer kritisch uit. "Ik ben nu eenmaal ambitieus. Met één match of een bekerduel tegen Eupen ben ik niet tevreden. Mogelijk waren de vorige reservedoelmannen niet zo uitgesproken, maar ik ben wie ik ben."

"Ik las ergens dat dit mijn laatste kans zou zijn, maar dat is belachelijk. En indien zo, heb ik ze toch maar gegrepen. Ik heb de nul kunnen houden en heb twee mooie reddingen gedaan. Silvio is me na de match komen feliciteren. We komen goed overeen en maken elkaar enkel beter."

Ook Kaminski was onder de indruk van Mitrovic. "Hij is een beetje gek, maar daar hou ik wel van. Excentriek? Dat zie je aan zijn kapsel, maar ook aan zijn manier van doen. Het is een heel directe jongen. Hij heeft van niets of niemand schrik. Dat zie je ook op het veld. Daarenboven kan hij de bal heel goed bijhouden. Voor ons is het een plezier om met hem te spelen.""

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties