Reactie Vanaken: "Weinig kansen aan beide kanten"

Vanaken: "Weinig kansen aan beide kanten"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Lommel blijft voorlopig onderaan het klassement steken. Ook tegen Antwerp kon het geen punten pakken, al kon het wel lang de nul houden. Sam Vanaken baalde als een stekker na de partij.

Door Dirk Pieters

“Antwerp was duidelijk de beter ploeg, maar echt veel grote kansen heeft het niet gekregen. Ze waren vooral heel dreigend, maar echte reddingen heeft onze doelman niet moeten maken. Wij kregen ook nauwelijks een kans", aldus Vanaken.

"Enkel Brogno kreeg een mogelijkheid, maar daar bleef het bij. In de tweede helft kregen we zelfs geen enkele kans en Antwerp scoorde wel op hoekschop. Jammer dat het net uit corner gebeurde.”

"Kwamen iets te kort"

Over de scheidsrechter had Vanaken niet veel goeds te zeggen. “Alle kleine beslissingen vielen in ons nadeel en dan weet je dat het nog moeilijker wordt. Maar daar mogen we het helemaal niet op steken. We kwamen toch iets te kort om punten te sprokkelen op de Bosuil."

En over de Bosuil en Bostock had Vanaken nog enkele lovende woorden. “Het is geweldig om hier te spelen met zoveel volk en de sfeer is fantastisch. En een speler als Bostock is echt een versterking voor Antwerp.” 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties