Opnieuw blessuregolf bij Kortrijk

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 6 reacties
Opnieuw blessuregolf bij Kortrijk
Foto: © SC

Volg KV Kortrijk nu via WhatsApp!

Bij KV Kortrijk was vorig weekend plots iedereen fit. Coach Hein Vanhaezebrouck moest een aantal jongens zelfs in de tribune posteren. Een week later is de situatie opnieuw helemaal anders.

Sander De Graeve in Kortrijk

"Dat toont aan hoe snel het kan veranderen in het voetbal", gaf Vanhaezebrouck aan. De blessure die Coulibaly opliep in de eerste minuut van de partij tegen Gent valt wel mee. "Coulibaly heeft een enkelbandblessure en kon er de dag na de match niet op staan. Ik ben tevreden dat hij op zijn tanden beet, want hij was nog erg belangrijk voor ons. Al bij al is het niet zo erg. Vandaag werd hij intensief getest in Waregem en hij kan morgen misschien meetrainen."

Wie Kortrijk wel enkele weken moet missen is doelman Remy Pillot. Hij moet maandag onder het mes. "Hij zal wel nog op de bank zitten tegen Lierse." Normaal gezien zou hij de bekermatch spelen, maar dat zal niet mogelijk zijn.

Ook kapitein Pavlovic twijfelachtig

"Het is een probleem van vorig jaar aan de patellapees, we kunnen een ingreep niet langer uitstellen." Of keeperstrainer Patrick Deman dan wel belofte Mervilde op de bank zal plaatsnemen wou Vanhaezebrouck nog niet kwijt. Mervilde heeft trouwens last van een verstuikte duim. 

Verder nog slecht nieuws vanmorgen. Kapitein Pavlovic moest de training staken met een geblokkeerde rug. Hij is alvast twijfelachtig voor zaterdag. Ook Oussalah miste gisteren een trainingsdag wegens verkoudheid. Thomas Matton sukkelt weer met zijn middenrif en traint niet, het gaat wel om de andere kant dan zijn vorige blessure. Ook Mahau verscheen niet op het veld, hij revalideert in Waregem met een probleem aan de knie.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties