Kortrijk laat zich niet opjagen: "Eerst zien hoe lang Pillot out is"

Kortrijk laat zich niet opjagen: "Eerst zien hoe lang Pillot out is"
Foto: © SC

Volg KV Kortrijk nu via WhatsApp!

KV Kortrijk moet mogelijk op zoek naar een extra doelman, nu tweede keeper Rémi Pillot wellicht een tijdje buiten strijd is met een ontsteking aan de patellapees. Voorzitter Joseph Allijns wacht de situatie echter nog eventjes af.

“We weten op dit moment nog niet hoe lang Pillot buiten strijd zal zijn. We gaan zijn operatie afwachten alvorens we een beslissing nemen over het eventuele aantrekken van een extra doelman”, aldus Joseph Allijns aan Voetbalkrant.com.

"We zullen zien hoe lang het herstel van Pillot in beslag neemt"

De voorzitter is zich er echter ook van bewust dat je niet een volledig seizoen kan afwerken met één doelman en enkele jonge talenten. “Neen, dat klopt. Je hebt toch altijd minstens twee doelmannen met ervaring nodig.”

Maar de West-Vlamingen focussen zich in eerste instantie nog steeds op Pillot en diens herstel. “Het was hoog tijd dat die jongen zich liet verzorgen, aangezien hij ook in het verleden al eens problemen had met zijn patellapees. We zullen zien hoe lang zijn herstel in beslag neemt en dan kunnen wij pas een definitieve beslissing nemen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties