Wasyl neemt afscheid van 'zijn Anderlecht'

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 10 reacties
Wasyl neemt afscheid van 'zijn Anderlecht'
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Marcin Wasilewski is niet langer een speler van RSC Anderlecht. De Poolse verdediger vervolgt zijn carrière bij Leicester City. Via een emotionele boodschap op de webstek van de hoofdstedelingen neemt hij afscheid van 'zijn club' en 'zijn fans'.

Er was dit seizoen geen plaats meer voor Marcin Wasilewski in de paars-witte kern. De Pool groeide de voorbije zeven seizoenen uit tot een ware cultheld in het Astridpark. Vooral het beeld van de schermutseling met Wasyl en Axel Witsel staat nog steeds op eenieders netvlies gebrand.

“Ik ga een nieuw avontuur tegemoet bij Leicester”, aldus de 33-jarige Pool. “Maar ik wil de fans van RSC Anderlecht bedanken voor de steun in goede en vooral kwade dagen. Jullie hebben me geholpen bij mijn terugkeer na mijn zware blessure. Het gaf me moed om elke keer opnieuw mijn naam te horen in de liederen.”

“Ik wil ook het clubbestuur bedanken”, besluit Wasyl. “Roger Vanden Stock en Herman Van Holsbeeck gaven me de mogelijkheid om mijn carrière nieuw leven in te blazen. Ik ben er bovendien dankbaar voor dat ik kon blijven meetrainen terwijl ik geen nieuwe club had. Ik zal RSC Anderlecht missen en blijf het sportieve parcours zeker en vast volgen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties