Club en Anderlecht bekampen elkaar na rumoerige week

Club en Anderlecht bekampen elkaar na rumoerige week
Foto: © SC

Om 14u30 staat dé topper van de speeldag op het programma. Club Brugge en Anderlecht mogen beide terugblikken op een week waarin ze de krantenkoppen domineerden. Netjes verdeeld ook: Anderlecht de eerste drie dagen en Club de laatste drie.

Club Brugge heeft na het ontslag van Juan Carlos Garrido en de aanwerving van Michel Preud'homme even het Belgische voetballandschap op zijn kop gezet. Met de ex-coach van Al Shabab haalde blauw-zwart immers een topcoach in huis. Eentje die vandaag wel nog niet op de bank zal zitten, maar als aandachtige toeschouwer in de tribune.

Philippe Clement mag de honeurs waarnemen en hij nam dadelijk ook een opmerkelijke beslissing door Laurens De Bock niet in de wedstrijdkern op te nemen, Eidur Gudjohnsen is er dan weer wel bij. De IJslander werd onder Garrido nog verbannen, maar lijkt nu weer een kans te krijgen.

John van den Brom had ook niet de makkelijkste week uit zijn trainerscarrière na de zware kritiek op zijn tactiek in Lissabon. Een tactiek die hij echter nog steeds blijft verdedigen, al grijpt hij tegen Club Brugge wel terug naar de veldbezetting van tegen Mechelen. Dus met Acheampong en Nuytinck, Praet en Deschacht op de bank.

Of Demy de Zeeuw er zal bij zijn, valt nog te bekijken, maar Van den Brom gaf wel al aan dat alles uitgepraat zou zijn na de kritiek van de Nederlander.

Scoort Mitrovic ook tegen Club?

Een gokje van 60 euro bij Unibet levert je 150 euro op bij een goal van de Serviër. Scoort hij de eerste goal van de partij dan krijg je zelfs 306 euro.  Bovendien kan je via DEZE LINK 60 euro aan wedtegoed verkrijgen. Schrijf je snel in!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties