Reactie De Mets teleurgesteld: "Op die manier blijf je in de middenmoot"

Robby Morren
Robby Morren
| 2 reacties
De Mets teleurgesteld: "Op die manier blijf je in de middenmoot"
Foto: © SC

Gertjan De Mets was erg teleurgesteld na de nederlaag tegen Lierse. Kortrijk verloor belangrijke punten in de strijd om een plaats in de top zes.

Robby Morren in Lier

"We hadden de kans om de aansluiting met de top zes te houden en die lieten we liggen. Als je de punten zo te grabbel gooit, dan blijf je natuurlijk in de middenmoot", sakkerde De Mets.

Al na 4 minuten was Kortrijk op achtervolgen aangewezen. "Die snelle tegengoal heeft het voor ons een heel stuk moeilijker gemaakt. Daardoor moesten wij het spel maken en dan merk je dat we daar toch problemen mee hebben. We hebben te weinig gecreëerd om aanspraak te kunnen maken op winst of zelfs op een gelijkspel."

"We waren veel te slordig op de momenten dat we in balbezit waren, we slaagden er niet in rust in de ploeg te krijgen. Dit is echt jammer. Vorige week liep het zo goed en konden we oprukken in het klassement en nu laten we de punten liggen."

Beker

Woensdag moeten de Kerels alweer aan de bak voor de beker. "We moeten deze nederlaag snel vergeten, de knop omdraaien zodat we woensdag klaar zijn voor de beker want dat blijft toch een doel voor Kortrijk."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties