Reactie Hoefkens wil basisstek veroveren: "Ik ben er helemaal klaar voor"

Robby Morren
Robby Morren
| 0 reacties
Hoefkens wil basisstek veroveren: "Ik ben er helemaal klaar voor"
Foto: © SC

Carl Hoefkens maakte zaterdagavond voor het eerst sinds zijn terugkeer zijn opwachting op het Lisp. De verdediger hoopt zo snel mogelijk een basisstek te veroveren.

Robby Morren in Lier

"Het is duidelijk dat ik tevreden ben", lachte Hoefkens. "Als voetballer wil je spelen. Ik wil Lierse helpen, of dat nu is vanop de bank of op het veld. Ik heb mijn ding gedaan op training om zo snel mogelijk weer scherp te staan."

Jaager bleef tijdens de rust in de kleedkamer en Hoefkens mocht onder luid applaus invallen. "Het is natuurlijk jammer voor Jaager dat hij uitvalt met een blessure maar zo loopt het nu eenmaal in voetbal. Ik ben tevreden over mijn prestatie. Ik zat goed in de wedstrijd, we konden Kortrijk vanop de linkerkant pijn doen en we hebben heel weinig weggegeven."

"Getoond dat ik Lierse iets kan bijbrengen"

"Ik ben vooral tevreden als ik Lierse iets kan bijbrengen. Ik ben helemaal klaar om 90 minuten te voetballen maar het is de coach die beslist. Natuurlijk is het mijn ambitie om vast in de ploeg te staan, ik heb getoond dat ik van waarde ben voor Lierse."

Door het uitvallen van Jaager mocht Hoefkens op de rechtsachter postvatten. "De coach weet dat dit mijn favoriete positie is. Ik ben conditioneel sterk en ik kan aanvallende impulsen brengen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties