Reactie Raman: "100% penalty"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
Raman: "100% penalty"
Foto: © SC

Na een te late ingreep van Bojovic op Raman kreeg KV Kortrijk geen penalty van ref Vervecken. Bojovic ontsnapte daarbij aan een rode kaart. De mening van Raman zelf is alvast duidelijk.

Sander De Graeve in Kortrijk

"Het was duidelijk 100% strafschop. Daar konden we de match eigenlijk makkelijker winnen." Ref Vervecken ging er echter niet op in. Misschien omdat Raman zich enkele fases eerder al makkelijk liet vallen. "Het heeft nu wat langer geduurd, maar ik ben blij dat we gewonnen hebben."

"Elke match zijn er fases die door een scheidsrechter minder beoordeeld worden. Ook nu. Als hij de beelden ziet, zal hij zien dat hij het niet bij het rechte eind had. Maar de scheidsrechter heeft geen herhalingen en moet alles binnen een fractie van een seconde beslissen."

Enkele minuten later nam hij sportieve revanche met een assist op Santini. "De kiné's zeiden me dat ik twee goals moest maken vandaag. Ik hield het op dat ik al blij zou zijn met een assist. Als je de kansen ziet, zou ik mits meer overzicht ook die twee goals kunnen gescoord hebben."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties