Rednic: "Alles aanwezig om resultaat te halen"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 27 reacties
Rednic: "Alles aanwezig om resultaat te halen"
Foto: © SC

Volg KAA Gent nu via WhatsApp!

Mircea Rednic is de nieuwe coach van AA Gent, dat kon u hier eerder al lezen. Hij stapte deze middag met vertrouwen de Ghelamco Arena in. De nieuwe oefenmeester oogde heel relaxed en gelooft in zijn slaagkansen.

Sander De Graeve in Gent

"Ik ben heel, heel tevreden dat ik hier ben. Ik heb een goeie keuze gemaakt door hier te tekenen. Er zijn hier alle benodigdheden om prestaties neer te zetten. Er staat een prachtig stadion, de supporters zijn ook aanwezig en er zijn er zijn goeie spelers. Het enige wat ontbreekt is een team. Ik zag de twee laatste wedstrijden, maar zag geen team. Ik denk dat ze daarom mij aangesteld hebben", aldus Rednic.

"Het publiek wil kwaliteit zien. Daar ga ik aan werken, er zit alvast voldoende kwaliteit in de groep. Ik ga de goeie trainingsmethode zoeken." Rednic begint opnieuw met een match tegen Genk. Na twee dagen trainer te zijn van Standard ging hij er winnen met 0-2. "Ik ga het nu beter proberen doen."

"Ik ben een veeleisende trainer"

Rednic versleet al heel wat ploegen, maar lijkt in Gent langer te willen toeven. "Ik hoop dat ik hier langer kan blijven, ja. Volgens mij is het nu het goeie moment (lacht). Al hangt dat natuurlijk van de resultaten en van het bestuur af." Het doel is alvast duidelijk: play-off I halen. "Ik ben ervan overtuigd dat ik het hier beter zal doen als bij Standard, al zal dat niet makkelijk zijn."

Hij zal alvast vasthouden aan 'zijn' 4-4-2 en zijn werkwijze. "Ik ben een veeleisende trainer. Ik wil tactische discipline in de ploeg brengen. Ik ben zeker dat de spelers dat zullen begrijpen en we goed gaan samenwerken. De resultaten zullen snel volgen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties