Reactie Praet: "Ik ben beter gaan spelen ja"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 1 reacties
Praet: "Ik ben beter gaan spelen ja"
Foto: © SC

Het is een herboren Dennis Praet die sinds zondag op het veld lijkt te staan. Hij was zonder twijfel de beste man op het veld tegen Olympiakos. Aan hem zal het zeker niet gelegen hebben dat Anderlecht met 0-3 de boot in ging, want hij maakte zijn truitje goed nat.

Praet kon het ook niet goed begrijpen. "Ontgoocheld? Enorm! Die 0-3 is enorm overdreven. Wij hadden de hele match het beste spel, maar zij waren efficiënter. Ze scoren hun eerste twee doelpunten uit het niets en dan komt er ook nog die klasseflits voor de derde. Dat is zuur om te slikken."

Dat Praet zijn goede niveau hervond, is dan weer wel reden tot optimisme. "Ik ben beter gaan spelen. Het kon ook beter dan hoe ik bezig was. Ik doe gewoon mijn best, maar ik ben wel wat doelgerichter gaan spelen. En ik speel iets hoger. Ik moet de bal zo laag niet meer komen ophalen en zo kan ik meer acties maken."

Met Tielemans lijkt het ondertussen heel goed te klikken. "Youri is een heel goede voetballer en dat maakt het makkelijk voetballen. Hij of Kljestan gaan steeds mee naar voor en zo is het makkelijker voor mij, want er komt meer ruimte omdat er ook een mannetje hen moet bewaken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties