"Veel mensen hopen dat we nog eens puntjes laten liggen"

"Veel mensen hopen dat we nog eens puntjes laten liggen"
Foto: © SC

Standard gaat vanavond op zoek naar eerherstel in de Europa League. De Luikenaren moeten winnen bij Elfsborg om uitzicht te behouden op een Europese overwintering. Jelle Van Damme heeft er alvast vertrouwen in.

De Rouches razen dezer dagen als een hogesnelheidtrein door onze pintjesliga, maar werden enkele weken geleden een halt toegeroepen door Esbjerg. Guy Luzon en kornuiten trokken zich echter niets aan van het ongelukje en willen vanavond gewoon de volle buit pakken in Zweden.

“Ik weet eigenlijk weinig van onze tegenstander”, vertelt Jelle Van Damme aan Sporza. “Wellicht worden we de komende uren wel ingelicht over hun sterke punten. Al ken ik de club en de streek wel een beetje. Ik heb hier in het verleden nog een stage gelopen.” (lacht)

De Rouches zijn nog steeds ongeslagen in eigen land. Ook afgelopen weekend werd Cercle Brugge vakkundig ingeblikt. “Het vertrouwen is er, maar we blijven met de voetjes op de grond. Veel mensen hopen dat we eens puntjes laten liggen. Of er druk is na de verliespartij tegen Esbjerg? We komen hier, zoals altijd trouwens, om te winnen.” 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties