Westerlo heeft nieuwe middenvelder gevonden

Joris De Wolf
| 1 reacties
Westerlo heeft nieuwe middenvelder gevonden
Foto: © SC

Maxime Annys heeft voor een seizoen (+ optiejaar) getekend bij tweedeklasser Westerlo. De verdedigende middenvelder was al een tijdje op zoek naar een nieuwe ploeg na een avontuur in de Deense tweede klasse.

Voor de 27-jarige Annys is het een hele opluchting om opnieuw volwaardig voetballer te zijn. De voormalige speler van OH Leuven en STVV trainde al enkele weken mee en speelde twee wedstrijden bij de beloften van Westerlo. Blijkbaar maakte hij indruk.

“Ik ben heel tevreden om hier in Westerlo een contract te ondertekenen. Begin september sloeg toch een beetje de twijfel toe. Niet alleen bij mij, maar ook bij mijn vrouw. Ik dacht wel dat er iets uit de bus zou vallen. Toen Westerlo aanklopte heb ik geen moment getwijfeld.”

“Conditioneel sta ik vrij goed, ook de medische testen gingen voortreffelijk. Ik mis alleen een beetje wedstrijdritme”, besluit Annys.

Westerlo staat momenteel op een derde plaats in het klassement, op twee punten van leider Eupen. Zondag speelt de ploeg van trainer Dennis Van Wijk thuis tegen White Star Brussel. Annys is al speelgerechtigd.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 16:00 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties