Nieuwe Berchembestuurders willen geen verborgen agenda's

Steven Bologne
| 4 reacties
Nieuwe Berchembestuurders willen geen verborgen agenda's
Foto: © SC

Sinds de komst van enkele nieuwe bestuurders binnen de directie, doken her en der verschillende geruchten op. Een groep Beerschotgezinden aast immers nog steeds op een stamnummer om naast het huidige Beerschot te opereren. Gevreesd werd dat Berchem het slachtoffer zou worden.

Op de laatste directiebijeenkomst heeft elke nieuwe bestuurder formeel moeten verklaren zich enkel bezig te houden met de uitbouw van Berchem Sport, met het oog om op termijn een stabiele tweedeklasser te worden. Verborgen agenda’s worden dus niet getolereerd.

Hoewel enkele nieuwe leden binnen dat comité een verleden hebben bij Beerschot en recentelijk nog geld wilden pompen in die club, besloten zij voor verankering te gaan in het Antwerpse voetbal en een gezonde ambitieuze club uit te kiezen die de stad niet verdeelt. Met KwadrO rekruteert de club ook van de andere zijde van de stad, al wil men op de Bosuil enkel visueel doorbreken door middel van reclame.  

Met twee CEO’s van KwadrO en Promocon WoonplannerS krijgt de club er alvast een aanzienlijke injectie slagkracht bij met de nodige ervaring in projectontwikkeling. Met het gloednieuwe stadion in het vooruitzicht geen onbelangrijk gegeven. Nieuwe voorzitter Louis Convents veegt alle speculaties van tafel: “We kregen van de stad net een gloednieuwe verlichtingsinstallatie, ik ben niet gekomen om het licht opnieuw uit te doen”, verduidelijkt de nieuwe preses in Het Laatste Nieuws. “Ik onderschrijf mee de ambitie om terug te keren naar tweede klasse.” Sportief kende de Rooiploeg een dramatische start, de laatste twee wedstrijden herpakte Berchem zich echter wel en haalde telkens zwaar uit. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga B

Nieuwste reacties