Preud'homme: "Met OHL ben je nooit klaar"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 11 reacties
Preud'homme: "Met OHL ben je nooit klaar"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge kijkt morgenavond Oud- Heverlee Leuven in de ogen. Michel Preud'homme beseft dat puntengewin broodnodig is, maar is op z'n hoede voor de geplaagde fusieclub. "Hebben jullie die wedstrijd tegen Zulte Waregem gezien?"

Cédric De Volder in Brugge

Club Brugge krijgt morgen een geplaagd Oud-Heverlee Leuven over de vloer. De withemden sprokkelden de voorbije weken amper zeven punten en kamperen daardoor in de kelder van het klassement. Net daarom is Michel Preud’homme extra voorzichtig in de aanloop naar de partij. “Ons eerste doel is natuurlijk de partij winnen, maar ook het niveau mag stilaan omhoog. Al kan zo’n proces soms wel een tijdje duren.”

“Er schuilt wel degelijk gevaar in zo’n wedstrijd tegen OH Leuven”, vertelt de oefenmeester op de wekelijkse persbabbel. “Met de troepen van Ronny Van Geneugden ben je nooit klaar. Leuven pakte de voorbije weken dan wel weinig punten, maar toonde een ongelooflijke mentaliteit op het veld. Club Brugge zal klaar moeten zijn om hen op te vangen.”

"Niveau? Zo'n proces kan een tijdje duren"

“Hebben jullie trouwens hun wedstrijd bij Zulte Waregem gezien?”, gaat de voormalige topdoelman verder. “De thuisploeg won de partij dan wel (met 4-2, nvdr.), maar kroop door het oog van de naald. Bij een 0-1-voorsprong kreeg OHL tal van open kansen om de score verder te doen oplopen.”

Preud’homme kiest voor dezelfde namen die vorige week gingen winnen bij RAEC Mons. Laurens De Bock en Eidur Gudjohnsen blijven bij de groep. Van Mémé Tchité is nog steeds geen spoor.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties