Vanhaezebrouck: "Positieve lijn doortrekken tegen Anderlecht"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 0 reacties
Vanhaezebrouck: "Positieve lijn doortrekken tegen Anderlecht"
Foto: © SC

KV Kortrijk staat voor een bijzonder zwaar tweeluik. Dit weekend gaan West-Vlamingen op bezoek bij Anderlecht en daarna wacht Club Brugge in het Guldensporenstadion. Coach Vanhaezebrouck hoopt alvast op een goed resultaat: "We moeten de positieve lijn doortrekken."

Vanhaezebrouck zag dat zijn team afgelopen weekend een prima eerste helft speelde, maar had meer verwacht van de tweede helft. “We moet er ook eens in slagen om een volledige wedstrijd op niveau te spelen, een wedstrijd afmaken”, vertelt hij aan KVK-TV.

"Positieve lijn doortrekken tegen Anderlecht"

“Het moet dus nog iets beter als je wil dromen van een resultaat tegen een topploeg. Tegen Anderlecht gaan we niet zo veel kansen krijgen en zullen we achterin scherp moeten staan. We moeten dus progressie maken als we het beter willen doen in de competitie.”

Toch ziet Vanhaezebrouck lichtpunten genoeg en hoopt hij dat zijn team tegen Anderlecht net als in de eerste helft tegen Waasland-Beveren speelt. “Dit is een kans voor de groep om de positieve lijn door te trekken en om ook in Anderlecht goed te zijn.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties