Wie traint er? Wie blijft er aan de kant?

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 3 reacties
Wie traint er? Wie blijft er aan de kant?
Foto: © SC

Straks blazen de Rode Duivels verzamelen voor een eerste training op de Heizel. Marc Wilmots kan echter niet op zijn volledige kern rekenen. Er zijn ook een resem spelers die nog individueel werken.

Marouane Fellaini en Vincent Kompany ontbreken sowieso al op de training. De middenvelder van Manchester United is volgens diverse bronnen al zeker niet van de partij tegen Kroatie en Wales. Dat kan je HIER nog eens nalezen. De situatie van Kompany wordt dan weer dag per dag bekeken. Al lijkt de kans klein dat de aanvoerder het treffen met Kroatië zal halen. Leuk detail: beide spelers vertoeven momenteel nog in Engeland, maar reizen sowieso mee naar Kroatië.

Ook Axel Witsel en Nicolas Lombaerts ontbreken vandaag op de oefengalop. Beiden kwamen gisteren nog in actie met Zenit Sint-Petersburg. Al staat er wellicht ook een vraagteken achter de naam van Lombaerts. De verdediger werd aan de rust vervangen en is nochtans een zekerheid bij de blauwhemden. Ook van Christian Benteke is vooralsnog geen spoor. De aanvaller kampt met een blessure aan de heupbuiger. Zijn situatie wordt dagelijks geëvalueerd.

Nacer Chadli, Romelu Lukaku, Kevin Mirallas en Timmy Simons kampen ook met enkele kwaaltjes en worden verzorgd. Het kwartet geraakt normaal gezien fit voor de interland van vrijdag.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties