De Decker: "Aanpak van Hasselbaink slaat aan"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 29 reacties
De Decker: "Aanpak van Hasselbaink slaat aan"
Foto: © SC

Volg Antwerp nu via WhatsApp!

Antwerp won zaterdag met 4-1 van RWDM Brussels en sluipt stilaan weer wat dichter bij de eerste plaats. Wim De Decker gaf aan Sporza alvast toe dat de wedstrijd makkelijker verliep dan hij aanvankelijk dacht.

“RWDM had twintig punten, we hadden er dus wel iets van verwacht”, begint De Decker. “We kwamen met een vrije trap snel op 1-0 en RWDM viel met tien man. Dan moet je de match matuur uitspelen, iets wat we ook deden.”

Antwerp begon meteen sterk aan het seizoen, maar kende vervolgens een iets mindere periode. De laatste weken loopt het echter enorm vlot en won The Great Old vijf van zijn zes laatste wedstrijden. “We zijn met een volledig nieuwe ploeg begonnen, dus duurt het even voor die motor volop begint te draaien. Het gaat echter steeds beter. Laat dit team maar rustig groeien.”

"De aanpak van Hasselbaink slaat aan"

De middenvelder is tot slot ook lovend voor zijn coach. “Ik draai al enkele jaren mee, maar Hasselbaink is echt één van de beste coaches die ik al had: een gedreven kenner die het maximum uit de groep haalt. Zijn aanpak slaat aan.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties