CONCACAF: "Honduras naar WK, Panama in nationale rouw

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 6 reacties
CONCACAF: "Honduras naar WK, Panama in nationale rouw
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Ook in de CONCACAF-zone zijn de kaarten geschud. Panama zag vannacht een barrageplaats in de slotseconden in rook opgaan. Mexico maakt zich dan weer op om barragewedstrijden af te haspelen.

Op het Amerikaanse continent werd vannacht gevoetbald in de WK-kwalificatie. Vooral de CONCACAF-zone zorgde voor een ware thriller. De Verenigde Staten en Costa Rica wisten zich eerder al te verzekeren van een plaats op het wereldkampioenschap van volgend kalenderjaar in Brazilië.

Ondertussen is ook in Honduras een feestje aan de gang. Hun nationale ploeg bleef steken op een 2-2-gelijkspel bij hekkensluiter Jamaica, maar had genoeg aan een puntje voldoende om het ticket voor het WK op zak te steken.

Mexico moet dan weer barragewedstrijden afhaspelen. En daar mogen de groenhemden Team USA zelfs dankbaar voor zijn. Mexico verloor met 2-1 bij Costa Rica en moest daardoor de uitslag van Panama afwachten. De roodhemden stevenden af op een overwinning, maar in de slotseconden van de partij tekenden de Verenigde Staten voor de gelijkmaker.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

EK

Nieuwste reacties