Stimac houdt de eer aan zichzelf: "Heb ontslag ingediend"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 6 reacties
Stimac houdt de eer aan zichzelf: "Heb ontslag ingediend"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Igor Stimac heeft de eer aan zichzelf gehouden. Na de nederlaag bij Schotland diende de Kroatische bondscoach zijn ontslag in. De plaatselijke voetbalbond houdt de telegram echter in beraad.

Het zijn geen al te beste tijden voor het Kroatische voetbalelftal. Luka Modric en kornuiten gingen gisteren met 2-0 onderuit bij Schotland. De Kroaten waren al zeker van barragewedstrijden, maar daar heeft Igor Stimac duidelijk geen boodschap aan.

De Kroatische selectieheer – die in eigen land al een poosje onder vuur staat – heeft na de partij zijn ontslag ingediend. “Deze nederlaag zorgt opnieuw voor zware ontgoocheling”, aldus de oefenmeester. “Ik wil de mensen die niet in mijn werk geloven de kans geven om iets te veranderen. Ik heb dan ook mijn ontslag als bondscoach ingediend.”

De Kroatische voetbalbond houdt de C4 echter in beraad. Het team moet binnen een maandje immers vol aan de bak in de barragewedstrijden. Moeten de Kroaten op zoek naar een nieuwe coach of kroont Stimac zich alsnog tot voetbalkeizer?

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

EK

Nieuwste reacties