Coosemans: "Niet op de hoogte van interesse"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 9 reacties
Coosemans: "Niet op de hoogte van interesse"
Foto: © SC

AS Roma heeft de naam van Colin Coosemans met een uitroepteken in haar notitieboekje geschreven. De doelman staat zelf niet afkerig tegenover een buitenlands avontuur. "Maar ik wil geen stappen overslaan."

Door Cédric De Volder

In de Italiaanse media wordt Colin Coosemans (wederom) gelinkt aan AS Roma. De leider in de Serie A is op zoek naar een nieuwe doelman en kijkt daarvoor in de richting van het Waasland. Ook vorig seizoen klopten de Romeinen eventjes aan de deur van de goalie, maar tot concrete gesprekken kwam het destijds niet.

“Ik heb ook gelezen dat AS Roma interesse in me heeft”, reageert de 21-jarige Gentenaar tegenover Voetbalkrant.com. “Maar ik ben niet op de hoogte van concrete zaken. Ik weet dus niets meer dan hetgeen de media erover heeft geschreven.”

"Op een dag de stap naar het buitenland wagen"

Het is nog maar de vraag of zo’n overstap in het voordeel van Coosemans zou pleiten. Bij Waasland-Beveren is de doelman van Jong België zeker van zijn plaats, terwijl dat in Italië niet het geval is. Bovendien beschikken de Giallorossi met onder anderen Bogdan Lobont en Morgan De Sanctis al over doelmannen die hun strepen meer dan verdiend hebben.

“Het is mijn bedoeling om op een dag de stap naar het buitenland te wagen”, besluit het voormalige sluitstuk van Club Brugge. “Maar ik wil geen stappen overslaan. Op dit moment is het vooral belangrijk dat ik wedstrijden kan spelen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties