Losada: "Wat een nationaal team hebben jullie!"

Losada: "Wat een nationaal team hebben jullie!"
Foto: © SC

Hernan Losada was dinsdag een aandachtig toeschouwer tijdens België-Wales. De Argentijn van Lierse zag trouwens het merendeel van de kwalificatiematchen van België in eigen huis.

"Ik weet nog dat ik de Rode Duivels jaren geleden een oefenmatch zag spelen tegen Spanje", knikt Losada. "Een goeie match, maar de progressie die jullie ploeg in die tijd gemaakt heeft is ongelooflijk. Wat een fantastisch nationaal team hebben jullie nu. Ik zeg trouwens al langer dat jullie een grote toekomst hebben. Al jullie spelers zitten bij een groot team tegenwoordig en Wilmots heeft de balans gevonden die de sleutel tot succes is."

Argentinië houdt hij natuurlijk ook in het oog. "We hebben nog werk. Offensief is het natuurlijk allemaal ongelooflijk. De bondscoach heeft veel opties. Alleen moet er nog aan de verdediging gesleuteld worden. Dat is het belangrijkste werkpunt tot juni", aldus Losada.

Ondertussen is zijn vriend Lucas Biglia ook een vaste waarde geworden bij de kern. "Daarom vertrok hij ook in Anderlecht. Ik denk dat hij grote kans maakt om er bij te zijn op het WK. Zoveel veranderingen zullen er op het middenveld niet meer gebeuren."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties