Maradona verrast: "Wil trainer worden van Napoli"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 2 reacties
Maradona verrast: "Wil trainer worden van Napoli"
Foto: © SC

Diego Maradona droomt van een terugkeer bij SSC Napoli. De voormalige stervoetballer hoopt op een kans in de dug-out als Rafael Benitez vertrekt. Krijgt Dries Mertens de eer om met de Argentijn samen te werken?

Diego Maradona speelde tussen 1984 en 1991 bij SSC Napoli. De erfenis van Pluisje wordt in Napels nog steeds beleefd. Al komen de blauwhemden de laatste seizoenen opnieuw aan de oppervlakte. Napoli strijdt opnieuw mee om de Italiaanse titel en spreekt een woordje mee in de Champions League.

En mede daarom droomt Maradona van een kans bij SSC Napoli. Hij deed dan ook enkele opmerkelijke uitspraken tijdens de voorstelling van een DVD over zijn carrière. “Ik zou heel graag coach worden van Napoli”, aldus de Argentijn in Het Laatste Nieuws. “Ik hoop dan ook dat ik er een kans krijg als Rafael Benitez vertrekt.”

Tijdens het WK 2010 had Maradona nog de leiding over de Argentijnse nationale ploeg. Sindsdien bleven de grote uitdagingen echter uit. En ook daar heeft de voormalige steraanvaller een verklaring voor. “De managers zijn bang voor mij.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties