Simons maakt 'carrièreswitch'

Simons maakt 'carrièreswitch'
Foto: © SC

Timmy Simons stapt in het wielrennen. De middenvelder van Club Brugge wordt één van de steunpilaren van een cyclocrossteam en een continentale wegploeg.

‘Vastgoedservice’ wordt vanaf 1 januari 2014 de hoofdsponsor van een cyclocrossteam rond Rob Peeters. Timmy Simons is één van de aandeelhouders van het bedrijf en op die manier komt zijn naam in het veldrijden terecht. En dat is allesbehalve toeval.

“Ik ben afkomstig uit Rillaar”, legt Simons uit in Het Nieuwsblad. “En dat is de woonplaats van Roland Liboton. Als kleine jongen volgde ik mijn vader naar het veldrijden en die liefde is nooit verdwenen. Zelfs vanuit Duitsland bleef ik de sport volgen. En voor ons bedrijf heeft het veldrijden natuurlijk ook een pak troeven.”

Ook Kevin Hulsmans wordt binnenkort uitbetaald door ‘Vastgoedservice’. Er komt namelijk ook een continentale wegploeg. Opvallend detail: Wilfried Peeters is de man die achter de schermen de wielerploeg heeft opgericht. Hij blijft echter gewoon sportdirecteur bij Omega Pharma – Quick Step.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties