Reactie Padt: "Vertrouwen vanaf minuut één"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
Padt: "Vertrouwen vanaf minuut één"
Foto: © SC

Sergio Padt kreeg nog eens de voorkeur onder de lat bij AA Gent. Qua officiële matchen bleef het dit seizoen bij een optreden tegen Oosterzonen in de beker. Tot vanavond dus. Stress voelde Padt niet op het veld.

Sander De Graeve in Lokeren

"Ik voelde meteen vertrouwen", aldus de Nederlandse goalie. Ook die eerste goede redding had hij dus niet nodig. "Normaal werkt dat wel bevestigend voor een doelman, maar nu voelde ik me zeker vanaf de aftrap. Voor de match had ik wel wat extra stress."

Rednic koos voor Padt, al weet hij niet voor hoelang. "Ik wist het gisteren. Bij een nieuwe coach heb je als doelman natuurlijk altijd hoop, maar hij koos twee weken terug voor Frank. Dan zat er maar één ding op, blijven hard werken. Of ik enkele matchen mijn kans krijg? Dat zei hij niet."

Padt was bij de rust al twee maal geklopt. "Die bal van De Pauw wijkt nog af op iemand voor me, anders verdween die in mijn handen. Bij die goal van Patosi kan ik enkel applaudisseren." Gent kwam uiteindelijk nog terug. "Dit voelt aan als een overwinning."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties