Fenerbahçe pas in slotfase voorbij ploeg van Fuat Capa

Joris De Wolf

In de Turkse Süper Lig stond er zondag de wedstrijd tussen Kayseri Erciyesspor en Fenerbahçe op het programma. Bij de thuisploeg is onze landgenoot Fuat Capa trainer. Pas in de slotfase maakte Fenerbahçe het verschil.

De bezoekers begonnen het best aan de wedstrijd en Moussa Sow maakte er al na negen minuten 0-1 van. Echt lang kon Fenerbahçe niet profiteren van die voorsprong, want tien minuten later scoorde voormalig AA Gent-speler Randall Azofeifa de gelijkmaker.

Nadien was het voor Fenerbahçe lang wachten tot het bevrijdend doelpunt. Pas in de extra tijd kon Emenike zijn ploeg behoeden van puntenverlies. Door deze overwinning blijft Fenerbahçe leider in de Süper Lig. Erciyesspor blijft hangen in de degradatiezone.