Reactie Kaya: "Meedogenlozer zijn"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
Kaya: "Meedogenlozer zijn"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Onur Kaya speelde met Charleroi 2-2 gelijk op bezoek bij Standard. De vinnige buitenspeler van de Zebra's wist dat er meer in zat. Hij hekelde achteraf vooral de late gelijkmaker van Ezekiel.

Sander De Graeve in Luik

"Hadden we hier gewonnen, dan was het fantastisch", aldus Kaya. "Maar als je ziet hoe we de tweede goal tegen krijgen, dan is het heel erg zuur. Voor een punt hadden we vooraf getekend, maar nu zijn we toch vooral ontgoocheld."

"Dat we die goal nog pakken, is onbegrijpelijk. We moeten wat meedogenlozer zijn en beter verdedigen op zulke momenten. We zijn een erg jong team, maar dit blijft zuur. We zijn nu goed bezig, maar we moeten die lijn eens kunnen doortrekken."

Charleroi kwam uitstekend voor de dag. "Vooral in de eerste helft lieten we goed voetbal zien. Ik denk dat ze verrast waren door ons spelsysteem. Na de goal gingen ze meer drukken. Het publiek ging er ook achter staan, maar wij zijn blijven vechten. We kropen wel iets te veel naar achter."

Achter Kaya stond een ijzersterke N'Ganga. "Ik speel al twee jaar met hen samen en je ziet dat we die automatismen hebben. Zijn uitvallen kwam ongelegen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties