Antwerp-speler krijgt aandacht op BBC: "Ik weende vaak"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
Antwerp-speler krijgt aandacht op BBC: "Ik weende vaak"
Foto: © SC

Er viel vandaag opnieuw wat nieuws te rapen op de bosuil. Zo sukkelden drie basiskrachten met lichte blessures. Verder werd Diakité door BBC World Service aan het woord gelaten over racisme in het voetbal.

Voor het programma World Football liet BBC World Service Papé Diakité aan het woord. Hij vertrok bij zijn club in Slovakije wegens racistische spreekkoren. "Als ik de bal bijhield, hoorde ik oerwoudgeluiden. Ik weende vaak en vaak alleen", aldus de Senegalees. Het fragment kan u hier beluisteren.

Verder was er ook nieuws op training. John Bostock (kneuzing quadriceps), Wim De Decker (kneuzing kuit) en Just Berends (lichte last van de enkel) hadden lichte kwaaltjes. Jonas De Roeck kon probleemloos een uur meetrainen, en vervolgens uitlopen, meldt de club.

Kelvin Maynard heeft last van een contractuur in de hamstring en trainde vandaag lichtjes apart. Zijn aantreden zaterdag is nog onzeker. Joren Dom tenslotte trainde individueel op lange ballen en voorzetten en ondervond weinig tot geen last.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (H)
Lommel SK Lommel SK 1-1 SK Deinze SK Deinze

Nieuwste reacties